Print

Ahir es va disputar a la 3a Edició Mitja Marató de Muntanya de les 4 Ermites de Ripoll que va comptar amb la participació de prop de 100 corredors més uns 50 atletes més que van optar per disputar una cursa de 15 kms de caire més popular.

La cursa de 21 kms i 1500 metres de desnivell positiu va tenir com a guanyador Josep Viñas. Jordi Casadellà del Club Atletisme Olot Terra de Volcans va ser 11è amb un temps de 2h.00:33. També van còrrer per part del club, Marc Velletrani 2h.15:30, Xevi Pagès 2h.53:23 i Ana Margallo que va fer el recorregut amb Chunzi Li i van arribar amb un crono de 3h.50:53.

Per la seva banda, Raül Merino també del Club Atletisme Olot Terra de Volcans  va optar per participar a la cursa popular de 15 kms i 900 metres de desnivell i va fer un temps de 1h.45:40  en una prova que es va endur Jordi Esclusa amb un crono de 1h.28:12.

l´Atractiu d´aquesta cursa és precisament pujar a les ermites que hi ha al llarg del recorregut i que donen nom a aquesta prova.