Competició de pista
Estadi d'Atletisme
Equip Trail Running
Escola Atletisme
Competicions
 • Competició de pista

  Competició de pista

 • Estadi d'Atletisme

  Estadi d'Atletisme

 • Equip Trail Running

  Equip Trail Running

 • Escola Atletisme

  Escola Atletisme

 • Competicions

  Competicions

El diumenge es va fer a la Vall d'en Bas la 2a edició de la Cames de Ferro, prova organitzada per la GECA i que ha comptat amb més de 400 atletes. S'han fet tres curses 42 km, 23km i 10 km i tan l'organització com la participació han estat un èxit. A més la prova també te un caracter solidari, ja que una part de l'inscripció anirà destinat a la lluita contra el càncer infantil.

Els primers en sortir i que han acabat els darrers han estat els participants de la marató. Aquí, Adrià Canimas ha batut el rècord establert l’any passat en 23 minuts amb un temps de 4 hores i 32 minuts, i s’ha proclamat vencedor amb un avantatge de 12 minuts respecte Martí Gutiérrez, segon classificat. La primera noia en creuar la meta ha estat Laura Boix, del TRC Aresta. Els següents en iniciar la competició han estat els 173 atletes de la mitja, que havien de recòrrer 23 quilòmetres, i d’aquests, el guanyador ha estat Ignasi Ferrer, que ha arribat quan el cronòmetre marcava 2 hores i 34 minuts. Després d’ell han entrat Jordi Torruella i Eloi Miquel, a cinc minuts tots dos. Mitja hora després ha arribat la primera noia, Mila Duran, també del TRC Aresta. L’última cursa a sortir i que ha establert el primer guanyador de la matinal ha estat la de deu quilòmetres: Martí Baquer ha completat el recorregut amb 52 minuts i 59 segons, i dos minuts després ha entrat Josep Maria Roura. En la categoria femenina, la primera a creuar la meta dels deu quilòmetres ha estat Ona Tribó.

El club ha estat representat amb diferents corredors en les tres proves. Destacar el 7è lloc de Jordi Barrancos a la Marató amb 5h 09:47

CLASSIFICACIONS

Font. Olot TV

 

camesdeferro