Print

Després de les incerteses del temps, ha sortit el sol i hem pogut gaudir d'una gran cursa la XXXII Cursa Popular Ciutat d'Olot Fires de Sant Lluc amb un bon nivell d'atletes i d'esportistes de totes les edats. Una gran jornada lúdica, festiva i sobretot esportiva que ha aplegat a més de 500 corredors de totes les categories en les diferents curses de la matinal.

La prova de 10 km ha estat un èxit de participació amb més de 312 atletes inscrits, els primer a creuar la línia d'arribada han estat Fouzi Mansouri 32:50, Enric Roura 32:59 i Arnau Turon 33:09. En categoria femenina Anna Puigvert 39:59, Esther Canalias 40:37 i Rosa Matamala 43:03

El club ha estat representat amb més de 35 atletes i hem estat presents als dos podis de la general amb el tercer lloc de l'Arnau Turon i el segon de l'Esther Canalias.

CLASSIFICACIÓ GENERAL

 

podi

 

Paralel.lament un grup de persones amb altres capacitats han participat de la cursa. "Corre amb mi" és una iniciativa del Toni, Didac i l'Àlex que pretén acostar l'esport a persones que no poden per si mateixos. També hem tingut la gran col.laboració dels Voluntaris de la Caixa,en les diferents curses realitzades per a aquets esportistes.

 

santlluccadires

 

Després hi ha hagut diferents curses de promoció per categories, per als més petits i fins a la categoria juvenil. Aquestes curses han tingut una participació propera als 150 nens i nenes i consoliden la nostra aposta per la promoció de l'atletisme a la nostra ciutat. Els Volcanets del club han estat a l'altura i han pres part a gairebé a totes les categories.

D'Altra banda des de l'organització volem felicitar i agrair a tots els esportistes, voluntaris, col.laboradors, institucions, entitats i associacions i persones que desinteressadament han fet possible aquesta edició de la cursa. Continuarem treballant per què aquesta diada de l'esport esdevingui un referent a la comarca i tothom la senti seva.

MOLTES GRÀCIES!!!  Us esperem a tots el proper dia 4 d'octubre de 2015