Competició de pista
Estadi d'Atletisme
Equip Trail Running
Escola Atletisme
Competicions
 • Competició de pista

  Competició de pista

 • Estadi d'Atletisme

  Estadi d'Atletisme

 • Equip Trail Running

  Equip Trail Running

 • Escola Atletisme

  Escola Atletisme

 • Competicions

  Competicions

pastel

 

Avui fa cinc anys de vida el nostre club. Actualment superem els 160 socis i participem activament en la vida esportiva i social de la nostra ciutat i també comarcal, provincial i catalana en general. Formen part de la Federació Catalana d'Atletisme i la Reial Federació Espanyola d'Atletisme, la Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya i la Federació Espanyola d'Esports de Muntanya i Escalada.

 

escolaatle

 

En estat capaços de crear una Escola d'Atletisme, per a nens de 6 a 18 anys, amb molt d'èxit i hem ajudat a iniciar-se i ha trobar companys d'entrenament a moltes persones. De fet el nostre objectiu principal és la promoció de l'esport i la vida saludable.

També hem estat donant suport en moltes iniciatives pel foment de l'esport com el TRC Aresta, Trainning Camp Femení EDC, Cursa Pel Cor de la Fageda, Romànic Extrem, Volta Pels Volcans, així com en l'organització d'esdeveniments esportius com la Cursa Ciutat d'Olot Fires de Sant Lluc, Campionat Territorial de Pista en categories de promoció.

 

club

 

Hem estat presents en esdeveniments esportius internacionalment reconeguts i d'altres de fora de les nostres fronteres com la Marató de Nova York, Marató de Marràqueix, Mitja Marató de Benicàssim, Ultra Trail de Montblanc, Transvulcània, Behobia Sant Sebastià, etc

En el futur continuarem treballant pel nostre objectiu, fer i ajudar a la gent a fer esport.