Competició de pista
Estadi d'Atletisme
Equip Trail Running
Escola Atletisme
Competicions
 • Competició de pista

  Competició de pista

 • Estadi d'Atletisme

  Estadi d'Atletisme

 • Equip Trail Running

  Equip Trail Running

 • Escola Atletisme

  Escola Atletisme

 • Competicions

  Competicions

L'activitat es realitza a l'Estadi d'Atletisme d'Olot situat al darrere de l'Escola de Sant Roc, just al costat de la Via Verda Olot-Girona.

 

La temporada segueix el calendari escolar i, per tant, va de la segona setmana de setembre a la tercera setmana de juny aproximadament. No hi haurà entrenaments durant la Setmana Santa, el Nadal, ni els dies festius.

El grup de 12 a 18 anys, podria allargar unes setmanes la temporada en funció de les competicions a disputar.

 

Els entrenaments es diferencien en tres grups segons les categories i els objectius propis de cadascuna d’elles:

 1. Categories prebenjamins i benjamins anys  2009, 2010, 2011 i 2012. Horari de 17:30 a 19:00 dimarts i dijous.
 2. Categories alevins i infantils anys 2005, 2006, 2007 i 2008. Horari de 17:30 a 19:00 dimarts i dijous. 
 3. Categories cadet, juvenil i junior 2004 i anteriors. Horari de 17:30 a 19 dimarts i dijous.

 

El club tramitarà la Llicència de la Federació Catalana d'Atletisme a tots els esportistes de l’escola, que s’hauran de fer càrrec del seu cost i així estaran coberts per l'assegurança que la federació té contractada amb la companya MAPFRE.

També se'ls farà el carnet d'Instal.lacions Esportives Municipals, imprescindible per tenir accés als vestidors de l'estadi.

 

Els nens i nenes hauran d’assistir als entrenaments amb roba i calçat adequat per a la pràctica esportiva. També se’ls demana que portin tovallola i roba de recanvi per poder-se dutxar i canviar després de cada entrenament. A l’hivern, es recomana portar roba d’abric.

 

Com que no volem que els nens estiguin exposats a condicions adverses que puguin repercutir en la seva salut, i  gràcies a un conveni signat amb l’Escola de Sant Roc, el grup de prebenjamins i benjamins, durant els mesos de desembre, gener i febrer faran l'activitat al gimnàs de la mateixa escola.  Això també serà així els dies que per pluja o altres condicionants meteorològics no es pugui realitzar l’activitat a l'estadi.  En cas necessari, el grup d'alevins i infantils també podran fer-ne ús.

 

Els nostres entrenadors són persones qualificades que formen part del club com a socis i que dediquen part dels seu temps a fer que la nostra escola funcioni. Per això es demana des del club que els doneu suport i confiança i que tracteu de no interferir en les seves indicacions.