Competició de pista
Estadi d'Atletisme
Equip Trail Running
Escola Atletisme
Competicions
 • Competició de pista

  Competició de pista

 • Estadi d'Atletisme

  Estadi d'Atletisme

 • Equip Trail Running

  Equip Trail Running

 • Escola Atletisme

  Escola Atletisme

 • Competicions

  Competicions

-marcaCAOLOT-01

 

 

El Club Atletisme Olot Terra de Volcans va néixer a l'octubre del 2009 per iniciativa d'en Sergi Labrador.  Som una entitat sense ànim de lucre i l'objectiu principal de l'entitat, no és un altre, que la del foment de la pràctica esportiva i els hàbits saludables.

Figura inscrita al registre d'entitats esportives de la Generalitat de Catalunya i tenim llicència de la Federació Catalana d'Atletisme, Reial Federació Espanyola d'Atletisme, Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya i de la Federació Espanyola d'Esports de Muntanya i Escalada . El club pot participar a competicions d'àmbit nacional i participa, molt activament, en un gran nombre de curses populars arreu de Catalunya i en d'altres d'internacionals.

Actualment ja som més de 150 socis.

Uns valors ens acompanyen des que l'any 2009 es va fundar el club. Des de llavors l'esforç de moltes persones ha permès que avui siguem el què som, un club humil que treballa per créixer dia rere dia.

Hem arribat fins aquí transmetent uns valors en els quals creiem, per haver fet de l’esport una eina de desenvolupament personal per a tots aquells que confien en el nostre projecte.

 Aquesta filosofia es fa extensiva a esportistes, tècnics, directius i acompanyants. Amb tot això el club busca uns valors com l’esforç, el companyarisme, disciplina, responsabilitat, autocontrol, treball en equip, com també tenir uns hàbits saludables en la vida.

 Els valors que creiem més importants els resumim a continuació:

-       Practicar l’esport de bones maneres.

-       La igualtat entre tots els atletes sense distinció de sexe o raça.

-       Confiança mútua i respecta a tots els integrants del grup.

-       Guanyar sense humiliar.

-       Perdre sense rancor.

-       Respectar a tots els atletes que participen en les diverses curses.

-       El club es el conjunt de totes les persones que el conformem, socis, pares, familiars i acompanyants, i tots som igual de importants.

 

 

presentacio

 

 

Tenim una Escola d'Atletisme, a on els més petits s'inicien en la pràctica del nostre esport i els més grans busquen perfeccionar la tècnica i els coneixements, a les ordres del nostre equip tècnic.

Fem grups d'entrenaments els caps de setmana, amb sortides de tot tipus, asfalt, camins, muntanya, etc... sempre per la nostra ciutat i comarca.

Si t'agrada córrer o vols iniciar-te vine amb nosaltres, t'esperem...