Competició de pista
Estadi d'Atletisme
Equip Trail Running
Escola Atletisme
Competicions
 • Competició de pista

  Competició de pista

 • Estadi d'Atletisme

  Estadi d'Atletisme

 • Equip Trail Running

  Equip Trail Running

 • Escola Atletisme

  Escola Atletisme

 • Competicions

  Competicions

pista

 

 

El Club Atletisme Olot- Terra de Volcans és una entitat fundada l'any 2009, sense ànim de lucre i que té com a finalitat el foment i la pràctica de l'esport de l'atletisme a Olot i la Garrotxa. És un club obert a tothom, grans i petits, que té com a objectiu principal fer esport i fomentar hàbits saludables per gaudir d’una vida sana.

Per aquest motiu hem posat en funcionament la nostra Escola d'Atletisme, adreçada a nens i nenes de entre 6 i 12 anys. Volem fer una tasca d'iniciació i formació dels nens i nenes a càrrec dels nostres entrenadors voluntaris.

Volem ensenyar els fonaments de l'atletisme partint de mètodes adaptats a les edats de cadascú, perquè descobreixin per si mateixos totes les disciplines que el formen com salts, llançaments i curses.

Els objectius a assolir són a llarg termini i com a resultat d'una feina continuada que confiem que es consolidi en el temps.

 

La intenció és crear un grup de nens/es que s’integrin a l’escola i aconseguir formar joves atletes, augmentant el grup amb el pas del temps.

 

Volem donar-nos a conèixer arribant a les escoles i puntualment fent servir els mitjants de comunicació locals. Sabem però, que la millor publicitat vindrà del “boca-orella”, com a resultat de la bona feina feta, de la satisfacció i progressos dels nens/es que formin part del nostre projecte, així com de l’interès dels pares.