Competició de pista
Estadi d'Atletisme
Equip Trail Running
Escola Atletisme
Competicions
 • Competició de pista

  Competició de pista

 • Estadi d'Atletisme

  Estadi d'Atletisme

 • Equip Trail Running

  Equip Trail Running

 • Escola Atletisme

  Escola Atletisme

 • Competicions

  Competicions

 

nocturnalph

 

Ticox's Run ha organitzat una nova edició de la Cursa Nocturna de Les Planes d'Hostoles, una cursa de muntanya de poc més d'11 quilòmetres i un perfil amb 450 m de desnivell positiu. En total s'han aplegat unes 150 persones entre corredors i caminants.

Els guanyadors han estat Adrià Canimas i Estefania Chamorro.

El club va estar present amb un bon grup de corredors, en el que cal destacar el quart lloc de Jordi Barrancos.

 

utva

 

Jordi Casadellà ha quedat cinquè a la Haglöfs Ultra Trail de les Valls d'Àneu feta aquest dissabte passat a la població d'Esterri d'Àneu. La prova té un recorregut de poc més de 92 quilòmetres i un desnivell possitiu de 7344 m.

Els primers ultrafondistes en arribar a la meta van ser Alex Colomina, Salva Calvo y Tito Parra, que ho van fer junts en 15h 09 minuts. En dones Lola Brusau va guanyar amb un temps de  20h 49 minuts, seguida de  Anna Strakova Mertova 21h 56 minuts.

També cal destacar que Pau Busquets també va sortir però va haver d'abandonar per problemes físics al quilòmetre 46 aproximadament.

ollanuria

 

Marc Pinsach amb 2h 18:43 i Laura Orge amb 2h 37:33 han estat els guanyadors de la classica Olla de Núria 2014, en una prova en la que s'han reunit més de 700 corredors.

La prova fa un recorregut circular per tots els cims que envolten la Vall de Núria, amb 23 km de recorregut i 2000 metres de desnivell positiu.

Per part del club van prendre part de la prova Jordi Barrancos 3h 08:01, Agustí Jiménez que va haver d'abandonar i Biel Mossoll que va ser 9è de la prova junior amb un temps de 1h 42:02 en un recorregut de uns 13 km aprox.

CLASSIFICACIÓ

 

vallderibes

 

El passat cap de setmana Marc Vellatrani va participar a la 2a Vall de Ribes XS en la prova de 15 km, quedant classificat en 11è lloc de la general i 3er sub-23, amb un temps de 1h 23:52.

CLASSIFICACIÓ 15 KM

warclubs

 

Diumenge es va disputar a Sant Feliu de Pallerols la segona edició de la Warclubs-Run, una mitja marató de muntanya per equips, que va comptar amb 156 inscrits. Els guanyadors en aquesta segona edició han estat per Carlos Cera amb un temps de 1h 45:03, seguit de Andreu Simon, tots dos de l’equip Llegum’s, i Enric Roura de l’equip Tramuntana. En fèmines ha estat Marta Molist amb un temps de 2:09:11 de l’equip DIEDRE/CAMELBAK. El recorregut de l’edició del 2014 era el mateix de l’any passat.

El club va estar representat per un equip mixte format per Fco. Javier Moreno, Rosa Ana Hoyo, Maite Reina i Manuel Cabra. Pero també vam tenir altres representants en diferents equips com som en Jordi Casadellà o Pere Delgado.

CLASSIFICACIÓ EQUIPS

CLASSIFICACIÓ INDIVIDUAL

 

ulldeter

 

Dissabte es va fer a la població de la Vall de Camprodom de Setcases la segona de les proves de la Missionx3 de Salomon amb la Ultra i Trail de Ulldeter.

La cursa Ultra constava de 55 km i la Trail de 29 amb un recorregut d'alta muntanya per cims i carenes del circ d'Ulldeter.

Cal destacar la participació de quatre dels nostres atletes a la cursa Trail,  Chunzi Li, Xevi Pagés, Albert Mata i l'Ana Margallo que no va poder finalitzar a causa d'una caiguda.

En total van participar més de 300 corredors que van haver de suportar forts vents de més de 40 km hora en les cotes més altes del recorregut.

RESULTATS TRAIL

L’itinerari de Carros de Foc uneix els nou refugis guardats que hi ha dins del Parc Nacional d’Aigües Tortes i Estany de Sant Maurici.

 

carros2

 

La travessa discorre en la seva totalitat per un terreny d’alta muntanya, a on els blocs de granit, pedreres i camins es barregen en un recorregut que salva un desnivell acumulat de 9.200 m. i 55 km. de distància.

 

carros1

 

L'Adrià Gamero i l'Agustí Jiménez han fet el recorregut en la modalitat Open durant la setmana del 23 al 29 de juny fent nit en quatre dels nou refugis, els d'Amitges, Restanca, Llong i Blanch.