Competició de pista
Estadi d'Atletisme
Equip Trail Running
Escola Atletisme
Competicions
 • Competició de pista

  Competició de pista

 • Estadi d'Atletisme

  Estadi d'Atletisme

 • Equip Trail Running

  Equip Trail Running

 • Escola Atletisme

  Escola Atletisme

 • Competicions

  Competicions

Aquest dissabte al Càmping la Fageda ha tingut lloc la 5a Cursa Pel Cor de la Fageda, una gran festa a on natura i esport s'han pogut gaudir dins d'un gran ambient familiar i cordial. Tot un èxit per al foment de l'esport i de la nostra comarca pel gran nombre de gent arribada de tots els punts de Catalunya. En total s'han aplegat més de 1.000 persones.

I com no, el nostre club ha tingut un paper destacat per la massiva participació i col.laboració en l'organització com ve fent des del seu naixement.

 

fageda1

 

La jornada començà a les 16h amb la sortida de la cursa Trail de 29 km, un recorregut per la Fageda, Volcà Puig de la Costa, Oratori de Sant Jordi, Santa Pau, Sant Abdó i Sant Senen i  Volca Croscat. Una volta amb unes vistes magnífiques que ha comptat amb una participació d'uns 160 inscrits i que ha tingut com a guanyadors a Ignasi Ferrer amb 2h 27:20 i la Laura Sanzberro amb 3h 03:58

 

fageda2

 

Tot seguit s'han disputat diferents Curses Promoció amb una participació massiva de més de 200 nens a partir de la categoria de Caganius i fins a Cadets. Els nostres Volcanets han participat com no podia ser d'una altra manera.

 

fageda3

 

A les 17h donava inici la prova curta de 13.5 km que enguany ha esdevingut Campionat de Catalunya de Muntanya per la Federació Catalana d'Atletisme i que ha aplegat a més de 400 corredors de tota Catalunya disposats a gaudir d'un recorregut espectacular i ràpid per dins la Fageda d'en Jordà, La Cooperativa, Volcà Puig d'en Costa, Volcà Sta. Margarida i Volcà Croscat.

Els guanyadors i per tant campions de Catalunya de Muntanya han estat Carlos Cera amb 49:10 i la Laia Andreu amb 58:06

Finalment a les 17:15 s'ha donat la sortida a la Caminada Popular amb més de 200 inscrits.

Podeu consultar tots els resultats a CLASSIFICACIONS