Competició de pista
Estadi d'Atletisme
Equip Trail Running
Escola Atletisme
Competicions
 • Competició de pista

  Competició de pista

 • Estadi d'Atletisme

  Estadi d'Atletisme

 • Equip Trail Running

  Equip Trail Running

 • Escola Atletisme

  Escola Atletisme

 • Competicions

  Competicions

Com bé sabeu el Club Atletisme Olot- Terra de Volcans hem cedit la organització de la Cursa Ciutat d’Olot –Fires de Sant lluc a l’empresa C-Actiu, els quals han introduït canvis qualitatius en aquesta, com el recorregut de cinc quilòmetres o la possibilitat de participar en parella. Enguany més de 350 persones van poder gaudir d’una bonica matinal d’atletisme, entre els quals hi havia una bona representació de socis del club.

Cursa 10 km individual

Enguany el primer classificat ha estat l’Arnau Turon, atleta del club i classificat amb un temps de 33,54, seguit de Joseluís Cruz 34,00 i Manel Deli 34.15. Pel que fa a la categoria femenina, la primera classificada va estar Carmen Maria Rodríguez 40,54, seguida de l’atleta del club Sònia Labrador amb un crono de 43,08, i Tania Bartrina 43,11.

Cursa 5 km individual

El guanyador Joan Reixach va fer un temps de 17,54, seguit de Theu Krummenacker 18,09 i Nil Congost 18,41. Mentre que en àmbit femení va ser Clara Aulinas amb un crono de 21,19, seguida de Montse Sabater 23,18 i Eva Barti 24.31

Curses de promoció

Per veure els resultats de les curses de promoció cliqueu aquí.