Competició de pista
Estadi d'Atletisme
Equip Trail Running
Escola Atletisme
Competicions
 • Competició de pista

  Competició de pista

 • Estadi d'Atletisme

  Estadi d'Atletisme

 • Equip Trail Running

  Equip Trail Running

 • Escola Atletisme

  Escola Atletisme

 • Competicions

  Competicions

campdevanol

 

Aleix Fàbregas 34:17 ha revalidat la victòria a la Cursa del Comte Arnau de Campdevànol. L'atleta de Ripoll, a més, ha aconseguit el rècord de la prova rebaixant amb mig minut el temps que ell mateix va establir l'any passat. La prova, que arribava a la vint-i-novena edició, ha mantingut el format mixt estrenat el 2012 en el qual es combina l'asfalt de la carretera de Gombrèn amb la terra del Camí Ral. Finalment han estat uns 180 corredors que han cobert la primera part de la cursa amb sol i que han acabat remullant-se per un curt però intens xàfec.

L'atleta de l'Esportiu Ripoll ha cobert els deu quilòmetres amb 34 minuts i mig. Ha superat a Xavi Tomasa, amb qui ha recorregut els tres primers quilòmetres. Una vegada superat el primer terç de la cursa ha aprofitat el tram amb major pendent per fer un atac que l'ha deixat amb líder en solitari fins a la meta de la plaça Anselm Clavé. Per darrera, el ripollès Marc Carós, que corria una de les seves curses de carretera, ha anat de menys a més i ha aconseguit la tercera posició.

En dones, la campdevanolenca Maria Sau ha aconseguit la segona posició tot i no trobar-se massa bé i ha guanyat una posició respecte l'any passat. La victòria ha estat per Carmen Auñon, de Sant Gregori, amb un temps de 43 minuts i 20 segons.

Cal destacarper part del club la 4a posició de Jordi Barrancos amb un temps de 36:30 i la participació de Pere Sellabona 45:46.

RESULTATS