Competició de pista
Estadi d'Atletisme
Equip Trail Running
Escola Atletisme
Competicions
 • Competició de pista

  Competició de pista

 • Estadi d'Atletisme

  Estadi d'Atletisme

 • Equip Trail Running

  Equip Trail Running

 • Escola Atletisme

  Escola Atletisme

 • Competicions

  Competicions

Nombrosa participació d'atletes del club al Puja i baixa a Batet, organitzada per l’Associació de Veïns i Veïnes de Sant Cristòfor i Mas Bernat, una clàssica del mes juny que cada any va a més.

Cal destacar la victòria absoluta en la distància de 14k d'en Carles Galobardes i la victòria en categoria femenina en la distància de 8km de l'Aida Martinez.

GrupBatet2024

Pàgina oficial

I a la Milla Urbana de Sant Pere 2024, vàrem tenir la representació de l'Albert Reixach a la categoria M45, finalitzant en vuitena posició de la càtegoria M45.

Classificacions

El passat cap de setmana es va disputar a les pistes Josep Arbonès de Palafrugell, el Campionat de Catalunya Sub18, pel club hi varen participar l'Adrià Barberi, que va participar en les distàncies de 100mll i 200mll, i l'altre representant del club va ser en Guillem Blanco que va participar en la distància de 800mll.

Resultats

El passat diumenge dos de juny es va celebrar el Campionat de Catalunya Màster a l’Estadi Municipal Josep Molins de Sabadell.

Per part del club hi varen prendre part dos atletes, en Jordi Durban va participar en la prova de Disc M65-69, obtinguen la quarta plaça amb un millor llançament de 30.14m. I l'Albert Reixach que va participar en la prova de 5000m en la categoria M45-49, obinguen la segona plaça amb un temps final de 16:51.62.

Resultats

Aquest passat diumenge es va celebrar a Sant Feliu de Pallerols, l'acte d'inauguració de la nova pista poliesportiva que porta el nom de l'atleta del club Quima Casas.

IMG 20240526 WA0002

També vàrem tenir representació a l'última jornada del Campionat Gironí Absolut i per Clubs que es va celebrar a les pistes de Palafrugell.

Resultats

Participació d'atletes del club a les segones jornades del Campionat Gironí Absolut individual i per clubs a les pistes de Lloret de Mar.

Resultats

 

Participació d'atletes del club aquest cap de setmana a les diferents curses que es varen celebrar a l'Escala.

Varem tenir representaciò a la marató amb en David Alonso, en la seva primera marató aconseguint un quart lloc final amb un meritori temps de 2h58'21, també vàrem tenir representanció a la distància de mitja marató amb en Dani Duran aconseguint la sisena posició final amb un temps de 1h18'39 i finalment en la distància de 10K, hi va particpar en Carles Corredera finalitzant amb un temps de 42'38" i primer en la categoria de M60.

GrupEmpuries

Classificacions

Aquest diumenge varém participar a la Mitja Marató de la Garrotxa i a la Cursa Popular 10K, organitzada pel Club Natació Olot.

Resultats